Niels Voorn

Niels Voorn

Ik ben Niels Voorn, eigenaar van Next-Gen Webdesign.

Toen ik 14 jaar was, alweer 5 jaar geleden, ben ik begonnen met Next-Gen Webdesign na al vele "opdrachten" gedaan te hebben voor kennissen en familie.
Ik begon dit omdat ik het leuk vond om websites te maken en inmiddels is Next-Gen Webdesign al een heel bedrijf geworden.
Next-Gen Webdesign staat voor de volgende generatie websites, mijn streven is dan ook altijd, strak, modern, exclusief en goed overzichtelijk voor weinig geld!
Het is namelijk belangrijk als bedrijf om een exclusieve website te hebben, hoe exclusiever hoe meer klanten. Dat is de kracht van Next-Gen Webdesign, exclusieve website, meer klanten!
Naast websites maken installeer ik ook webwinkels, JOOMLA!(CMS), foto galerijen en vele andere dingen. Als ik een nieuwe opdracht krijg met een specifieke aanvraag, doe ik dit natuurlijk ook, ik vind het altijd leuk om iets vernieuwend te leren!

Simpele 'page peel' effect met jQuery & CSS

Geschreven door Niels Voorn op Maandag, 31 Oktober 2011. Geplaatst in Web Tips and Tricks

Een 'page peel' effect maken zonder flash!

jQuery en Css kunnen heel veel al, zoveel dat sommige simpele dingen over het hoofd worden gezien. Daarom ga ik hier uitleggen hoe je een 'page peel' kan maken zonder flash.

Webwinkel via Facebook

Geschreven door Niels Voorn op Maandag, 05 September 2011. Geplaatst in Web Tips and Tricks

De nieuwe innovatie op het webwinkel/webshop techniek! Een webwinkel via Facebook, makkelijk onderhouden, gratis hosten en makkelijk en snel bekend making. Is het echt zo goed of is het te leuk voor woorden?

De meeste mensen kennen Facebook wel

Maak je eigen Joomla Installatie

Geschreven door Niels Voorn op Woensdag, 31 Augustus 2011. Geplaatst in Joomla Tips and Tricks

Als Joomla expert heb ik hier dagelijks mee te maken ik heb hier een klein, maar simpel truckje voor om dit makkelijk te doen.

Unieke content is belangrijk!

Geschreven door Niels Voorn op Zaterdag, 13 Augustus 2011. Geplaatst in SEO Tips and Tricks

Hoe zit dat precies?

Google veranderd per dag heel wat aan hun zoekmachine algoritme. Laatst is er een hele grote wijziging door gevoerd waardoor meer dan 70% is veranderd aan de manier van zoeken en indexeren, maar wat precies en hoe beïnvloed u dit als website eigenaar?

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Niels Voorn
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0681271643
KvK: 51764423

Nieuwsbrief