Unieke content is belangrijk!

Geschreven door Niels Voorn op Zaterdag, 13 Augustus 2011. Geplaatst in SEO Tips and Tricks

Hoe zit dat precies?

Google veranderd per dag heel wat aan hun zoekmachine algoritme. Laatst is er een hele grote wijziging door gevoerd waardoor meer dan 70% is veranderd aan de manier van zoeken en indexeren, maar wat precies en hoe beïnvloed u dit als website eigenaar?

Er kwamen steeds meer sites die heel veel kopieerde van andere sites en zo heel hoog in Google kwamen. Google was hier achter gekomen en heeft dit laatst aangepast. Dit houd ook in dat je als website eigenaar moet opletten dat je unieke content hebt.

Waarom? Sinds dat Google de wijziging heeft doorgevoerd is het namelijk goed gaan kijken welke website allemaal tekst kopieert en welke zelf content schrijft. Het is namelijk veel eerlijker tegenover mensen die veel tijd steken in hun website om die niet te "promoten" sinds kort doet Google dit wel wat, vind ik zelf, een hele grote verbetering is.

Deze update noemt Google ook wel, Google Panda (update). Google voert altijd meerdere updates uit aan hun zoekmachine, meerdere per week zelfs, maar Google Panda is een van de grootste updates tot nu toe.

Het is dus nu nog belangrijker om zelf geschreven content te hebben op de website en steek hier dan ook genoeg tijd in want je word beloond door Google! Hoe meer je beloond wordt, hoe hoger je komt, hoe meer bezoekers je krijgt!

Wilt u een zoekmachine optimalisatie? Ik ben specialist in het optimaliseren van uw website. Als u meer informatie wilt, neem dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij op. Stuur een mailtje naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Social Bookmarks

Over de schrijver

Niels Voorn

Niels Voorn

Ik ben Niels Voorn, eigenaar van Next-Gen Webdesign.

Reacties (0)

Plaats een reactie

Laat een bericht achter als gast.

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Niels Voorn
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0681271643
KvK: 51764423

Nieuwsbrief